29.5.2017

Tänään alkaa Radio Helsingin kesä!

Kesäohjelmistoa tähdittää hardcorepunkin legenda Henry Rollins.

Radio Helsingin kesäohjelmisto tuo taajuudelle hienoja uutuuksia. Legendaarinen Henry Rollins ottaa taajuuden haltuun keskiviikkoiltaisin 7. kesäkuuta alkaen. Ohjelmasarjan avaa tällä viikolla Henri Pulkkisen ja Matti Niveksen luotsaama esittelyjakso, joka on kattava katsaus Rollinsin uraan ja tuotantoon.

Kesäohjelmisto rakentuu monipuolisesta musiikista ja kiehtovista keskusteluista. Taajuuden valtaavat vuorotellen esimerkiksi suomalaisen räppiskenen uranuurtajat, lifestyle-bloggaajat ja luonnonsuojelijat.

Ohjelmiin tutustut parhaiten rohkeasti kuuntelemalla! Voit kuunnella ohjelmia missä vain sekä suorana että jälkikäteen on demandina osoitteessa www.radiohelsinki.fi.

Kesän kaikkiin tekijöihin voit tutustua myös täältä.