30.5.2017

Miten syntyy onnistunut bändiolut?

Kesän ensimmäisessä Kippis!-ohjelmassa puhutaan bändioluista.

Anikó Lehtisen ja Ikke Ikäläisen kanssa oluita studiossa maistelevat Viikate- ja Amorphis-oluiden tekijät Antti Isomäki Ruosniemen Panimosta sekä Maku Brewingin Jussi Tamminen. Uutena osiona ohjelmassa mukana olutjuorut ja olutkirjat. Oluet tarjotaan maukkaan Chips de Luxe -annoksen kanssa, joka sopii kelle tahansa artistille sekä ennen keikkaa että keikan jälkeen!

Oluet:

Iron Maiden Trooper 4,7%, Robinson Brewery

Kyyneleet (yhteistyö Eevil Stöö), 4,7%, Vallilan Panimo

Prykmestar Goat Brew Nuclear Metal (Impaled Nazarene), 4,5% Vakka-Suomen Panimo

Chips de Luxe (4:lle henkilölle)

Noin ½ pss Estrella Herkku Chips

1 pkt (noin 200 g) naudanpaisti- tai bresaola-leikkelettä

Noin 1.5-2 dl cheddarjuustoa tai muuta hyvää juustoa

2 tomaattia

½ dl ruohosipulia

Pilko leikkele pieneksi ja raasta juusto. Laita chipsit isoon kulhoon ja sekoita joukkoon juustoraaste ja leikkeleet. Kaada sitten seos uunivuokaan. Paista 200 asteessa noin 7 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut. Pilko tomaatit pieniksi kuutioiksi ja pieni ruohosipuli. Sirottele ne paistuneen seoksen päälle ja nauti heti hyvässä seurassa. Juomaksi raikas olut tai kolajuoma.

Kippis! – Olut ystävien seurassa torstaisin klo 18-19. Ohjelman tarjoaa Estrella.