30.5.2017

Viikon kirja: Esa Kuloniemi – The Renegades: Luopiotarina

Birminghamista 1960-luvulla ponnistanut The Renegades oli ensimmäinen Suomessa todellista massahysteriaa aiheuttanut rockyhtye.

Yli sataan haastatteluun ja muuhun tutkimusmateriaaliin perustuva The Renegades: Luopiotarina kertoo yhtyeen alkuhistorian, sen hurjat menestysvuodet ja myöhemmät ajat kaunistelematta ja suoraan. Yhtyeen ura pitää sisällään järkyttäviä ihmiskohtaloita, rajuja kusetuksia, uskomattomia nousuja sekä aallonpohjia.

Kirjan kirjoittaja Esa ”Bluesministeri” Kuloniemi on muusikko ja Yleisradion pitkäaikainen musiikkitoimittaja. Hän on kirjoittanut teoksen Go-Go Shoes – Honey B & T-Bonesin tarina sekä suomentanut lukuisia alan elämäkerta- ja tietokirjoja.

Voit voittaa Viikon kirjan itsellesi keskiviikkoisin Radio Helsingin aamuissa. Ole kuulolla ja seuraa radion Facebook-sivua!