5.6.2017

Ruokatunnilla tänään luvassa Michelin-tähden loistoa!

Ruokatunnilla vieraana Kruununhaassa sijaitsevan Michelin-ravintola Askin perustaja Filip Langhoff.

Vuonna 2012 avattu Ask on luonnonmukaisia arvoja noudattava, lähi- ja luomutuotteista annoksensa koostava perheravintola, joka palkittiin Michelin-tähdellä vuonna 2014. Ask on yksi Helsingin neljästä Michelin-ravintolasta, ja sen takana ovat ravintoloitsijapariskunta Filip Langhoff ja Linda Stenman-Langhoff. Langhoffit ovat sittemmin avanneet Kampin Kortteliin toisen, Askin pikkusiskoksi tituleeratun Jordin, joka noudattelee samaa ideologiaa.

Millaisen matkan Filip ja Linda ovat kulkeneet tullakseen Michelin-tähden ravintoloitsijoiksi? Miltä tähden saaminen tuntuu, ja miten se vaikuttaa ravintoloitsijoiden toimintaan? Lähetyksessä puheenaiheina myös New Nordic -ruokatrendi ja sunnuntaina Jordissa järjestettävä Chefs Dinner -illallinen.

Ruokatunti maanantaisin klo 18-19.

Ohjelman tarjoaa Stockmann ja Helsingin kaupunki.