16.2.2018

Taste of Helsinki -gourmetfestivaali valtaa jälleen kaupungin!

Radio Helsinki on yhteistyössä Taste of Helsinki -ruokafestivaalitapahtumassa, joka järjestetään Helsingin Kansalaistorin Puistossa 15.-18. kesäkuuta.

Korkeatasoiseen ruoka- ja viinikulttuuriin keskittynyt fine dining -festivaali tarjoaa mahdollisuuden tutustua laadukkaaseen ja laajaan ravintolakattaukseen kohtuuhinnalla. Tänä vuonna mukana on kymmenen ravintolaa, joista viisi saapuu Taste of Helsinkiin ensimmäistä kertaa. Tuttuja ravintoloita aiemmilta vuosilta ovat Bistro O Mat, Grön, Pastor ja Toca. Uusina tulokkaina nähdään Helsingin ravintolat Passio, Savoy ja Shelter, turkulainen Ludu, tallinnalainen Noa sekä pop up ravintola TuOHi.

Radio Helsinki vieraili kuudessa helsinkiläisessä ravintolassa, joiden työntekijöiden haastattelut kuullaan Radio Helsingin aamuissa seuraavan kahden viikon aikana. Tämän lisäksi taajuudella on jaossa lippuja Taste of Helsinkiin! Ole siis kuulolla ja seuraa radion Facebook-sivua!