Ruokatunti

Ruokatunnissa puhutaan joka viikko ruoasta ja ravintoloista mielenkiintoisten alan vieraiden kera Pipsa Hurmerinnan ja Meri-Tuuli Lindströmin johdolla. Ohjelmassa paljastetaan myös ravintola-alan uusimmat juorut ja kerrotaan hyvän ruoan ystäville parhaat stadilaiset menovinkit.

Ruokatunti taajuudella maanantaisin klo 18–19.

Ohjelman tarjoaa Stockmann ja Helsingin kaupunki.

Tekijät

Yhteistyö­kumppanit

On-demand

  • 5.6.2017 18.00
    Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
    Linkin haku epäonnistui!
    Haetaan jakson linkkiä...
    Vieraana Ask ja Jord -ravintoloiden omistaja ja keittiömestari Filip Langhoff. Minkä matkan Filip ja hänen vaimonsa ovat kulkeneet tullakseen Michelin-tähden ravintoloitsijoiksi? Lähetyksessä puheenaiheina New Nordic -ruokatrendi ja sunnuntaina Jordissa järjestettävä Chefs Dinner -illallinen. Toisto mahdollista vain Suomessa.
  • 29.5.2017 18.00
    Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
    Linkin haku epäonnistui!
    Haetaan jakson linkkiä...
    Vieraana Instagramista keittokirjailijaksi bongattu, Date+Kalen toinen ravintoloitsija Anni Kravi. Studiossa puhutaan terveellisestä ja kauniista ruoasta. Toisto mahdollista vain Suomessa.
  • 22.5.2017 18.00
    Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
    Linkin haku epäonnistui!
    Haetaan jakson linkkiä...
    Pipsa ja Meri-Tuuli selvittävät miten leivotaan taikinajuuresta ja miksi Helsingissä on meneillään melkoinen baakkelssibuumi. Vieraina uusimman leipomotulokkaan Levainin leipurit Susanna Vuori ja Kaisa Johansson. Ohjelman tarjoaa Stockmann ja Helsingin kaupunki. Toisto mahdollista vain Suomessa.
  • 15.5.2017 18.00
    Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
    Linkin haku epäonnistui!
    Haetaan jakson linkkiä...
    Toisto mahdollista vain Suomessa.
  • 8.5.2017 18.00
    Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
    Linkin haku epäonnistui!
    Haetaan jakson linkkiä...
    Toisto mahdollista vain Suomessa.
  • 1.5.2017 18.00
    Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
    Linkin haku epäonnistui!
    Haetaan jakson linkkiä...
    Krapula - miten siitä selvitään ja miten siltä voi välttyä, jos kuitenkin haluaa kaataa kuohuvaa kurkustaan alas koko vapun. Toisto mahdollista vain Suomessa.
  • 24.4.2017 18.00
    Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
    Linkin haku epäonnistui!
    Haetaan jakson linkkiä...
    Valmistaudutaan lämpimiin keleihin ja tulevaan vappuun puhumalla piknikeistä ja herkuttelusta ulkona. Vieraana Anikó Lehtinen, jonka Ihan Ulkona -retkieväskeittokirja ilmestyy huomenna. Enää ei ehdi laittamaan simaa, joten kysytään Anikón juomavinkit ja piknik-kikat vapun juhlintaan. Toisto mahdollista vain Suomessa.
  • 17.4.2017 18.00
    Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
    Linkin haku epäonnistui!
    Haetaan jakson linkkiä...
    Meri-Tuuli ja Pipsa kertovat parhaat vinkit pääsiäisen jämien käytölle - mitä tehdä kaikelle pääsiäismunasuklaalle sitten kun se alkaa tökkimään? Pipsa kertoo herkullisen mämminkäyttövinkin sille varalle, että häneltä sattuisi mämmiä jäämään. Entä miksi pääsiäisenä pitää syödä lammasta ja mitä kaikkea ihanaa potkan rääppeistä voi valmistaa? Toisto mahdollista vain Suomessa.
  • 10.4.2017 18.00
    Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
    Linkin haku epäonnistui!
    Haetaan jakson linkkiä...
    Tomato, tomatoe. Vieraana tomaattikirjan julkaissut Sonja Lumme. Miten saa kaupungissa parhaan sadon parvekkeella tai viljelylaarissa ja milloin siemenet pitää laittaa itämään? Ohjelman tarjoaa Stockmann ja Helsingin kaupunki. Toisto mahdollista vain Suomessa.
  • 3.4.2017 18.00
    Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
    Linkin haku epäonnistui!
    Haetaan jakson linkkiä...
    Ruokatunnilla keskustellaan ammatillisesta bloggaamisesta, miten blogilla voi elää sekä miten bloggaaminen on muuttanut ruokaviestintää. Toisto mahdollista vain Suomessa.
  • 27.3.2017 18.00
    Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
    Linkin haku epäonnistui!
    Haetaan jakson linkkiä...
    Ruokatunti puhuu tällä viikolla Helsingin kivijalkabaareista. Mikä on johtanut siihen onnelliseen tilanteeseen, että Helsingissä on nykyään lukuisia paikkoja, mihin oluen ja viinin ystävät voivat mennä nauttiman pienistä käsityötuotteista? Entä minkälaista ruokaa niissä tarjotaan? Vieraina valottamassa aihetta ovat tuoreen naturaaliviinibaari Winon Oona Bondestam sekä viime viikolla avatun siideribaari Sidrerian Ingrid Viertola. Ohjelman tarjoaa Stockmann ja Helsingin kaupunki. Toisto mahdollista vain Suomessa.
  • 20.3.2017 18.00
    Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
    Linkin haku epäonnistui!
    Haetaan jakson linkkiä...
    Ruokatunnilla puhetta kananmunasta. Vieraana Samuli Karjula Egg-ravintolasta ja Sanna Mansikkamäki, jolta ilmestyy keittokirja Muna - Herkulliset ohjeet kananmunasta maaliskuun lopussa. Toisto mahdollista vain Suomessa.
  • 13.3.2017 18.00
    Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
    Linkin haku epäonnistui!
    Haetaan jakson linkkiä...
    Pipsan ja Meri-Tuulin käsittelyssä on tänään kaupungin ravintolauutiset. Lisäksi keskustellaan ruokakaupasta, vieraana studiossa on Stockmannin Herkun Soili Saarinen, joka kertoo tällä viikolla aukeavasta Tapiolan Herkusta ja siitä miten suunnitellaan unelmien ruokakauppa. Toisto mahdollista vain Suomessa.
  • 6.3.2017 18.00
    Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
    Linkin haku epäonnistui!
    Haetaan jakson linkkiä...
    Ruokatunti on tänään cocktailtunti. Vieraina baarimestari Jenna Mansikka sekä Kai Kilpinen Helsinki Distilling Companystä. Toisto mahdollista vain Suomessa.
  • 27.2.2017 18.00
    Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
    Linkin haku epäonnistui!
    Haetaan jakson linkkiä...
    Ohjelman vieraana ravintoloitsija Antto Melasniemi. Toisto mahdollista vain Suomessa.
  • 21.2.2017 17.00
    Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
    Linkin haku epäonnistui!
    Haetaan jakson linkkiä...
    Pipsa Hurmerinta ja Meri-Tuuli Lindström tutustuvat WWF:n Lihaoppaaseen ja puhuvat kestävästä lihansyönnistä – onko sellaista? Vieraina WWF:n Jussi Nikula sekä metsästystä harrastava kokki Matti Liipo. Ohjelman tarjoavat Stockmann ja Helsingin kaupunki. Toisto mahdollista vain Suomessa.
  • 7.2.2017 17.00
    Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
    Linkin haku epäonnistui!
    Haetaan jakson linkkiä...
    Pipsa Hurmerinnan ja Me­ri-Tuu­li Lindst­römin vieraiksi saapuvat Jonna Vormala ja Pupu salaattibaarin avannut Petri Hotti. Ruokatunnilla puhutaan salaatista raaka-aineena siitä ja miksi hyvää salaattia on niin vaikeaa saada Helsingissä. Oh­­jel­­ma teh­­dään yh­­teis­­työs­­sä Stock­­man­­nin ja Hel­sin­gin kau­pun­gin kans­­sa. Toisto mahdollista vain Suomessa.
  • 31.1.2017 17.00
    Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
    Linkin haku epäonnistui!
    Haetaan jakson linkkiä...
    Ruokatunnin vieraana keittiömestari Henri Alén. Tiistain jaksossa puhutaan suomalaisesta ruoasta ja sen arvostuksesta, tai enemmänkin sen puutteesta. Miten oppisimme paukuttelemaan ruoka-asioissa henkseleitämme samaan tyyliin kuin Italialaiset? Miksi harva tuntee oman kotipaikkakuntansa raaka-aineita tai erikoisuuksia? Ruokatunnilla kuullaan myös ruokamaailman uutiset ja stadin kuumimmat ravintolajuorut. Studiossa Pipsa Hurmerinta ja Me­ri-Tuu­li Lindst­röm. Ohjelma tehdään yhteistyössä Stockmannin ja Helsingin kaupungin kanssa. Toisto mahdollista vain Suomessa.
Näytä lisää