Onnistu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Duis tincidunt erat in purus ullamcorper ultricies. Duis lacinia aliquet dolor.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Duis tincidunt erat in purus ullamcorper ultricies. Duis lacinia aliquet dolor. Maecenas velit enim, eleifend a, tempor eu, mattis in, nisl. Maecenas ut orci. Sed egestas auctor sem. Curabitur vitae.

 • Helsinki Casting

  Roolitustoimisto

  Helsinki Casting

  Roolitustoimisto

  Roolitamme näyttelijöitä ja avustajia telkkariin, leffoihin ja mainoksiin. Olemme edelläkävijöitä ja haastamme vanhoja kaavoja! Meidän meininki on SÄHKÖÖ!

  Katso lisää osoitteesta helsinkicasting.com

   

 • Riesa Consultative Oy

  Palvelumuotoiluyritys

  Riesa Consultative Oy

  Palvelumuotoiluyritys

  Kukaan ei voi pysäyttää esteettömyyden maailmanvalloitusta, kohta kaikkialla Riesa on uusi musta! Olemme esteettömyyden ja yhdenvertaisuuden edistämiseen keskittyvä palvelumuotoiluyritys. Haluamme nostaa esiin vammaisten henkilöiden piilossa olevan potentiaalin ja tehdä maailman suurimmasta vähemmistöstä näkyvän osan yhteiskuntaa.

  Katso lisää osoitteesta riesa.io

 • Saint Vacant Oy

  Kenkäsuunnnittelu

  Saint Vacant Oy

  Kenkäsuunnnittelu

  Miltä kuulostaisivat mittatilauskenkien ominaisuuksilla ladatut, ajattoman tyylikkäät ja korjattaviksi suunnitellut miesten kengät, murto-osalla siitä hinnasta mitä kuvittelit niiden maksavan?
  Kaksi sanaa tulee mieleen: Saint Vacant.

  Katso lisää osoitteesta saintvacant.com

 • Himmee

  Designvalaisimet

  Himmee

  Designvalaisimet

  HIMMEE on kahden hengen perheyritys, joka valmistaa aidoista materiaaleista design-valaisimia studiollaan Vallilassa. Olemme juuri julkaisseet Instagram Filtterin, jolla ihmiset voivat kokeilla valaisimia kotonaan lisätyn todellisuuden avulla.

  Katso lisää osoitteessa www.himmee.com

 • OOJA Displays

  Pop-up-kalusteet

  OOJA Displays

  Pop-up-kalusteet

  Oojan pop-up-kalusteiden avulla kokoat kauppasi mihin tahansa.
  Nämä lähituotetut, brändättävät ja kompaktit kalusteet edustavat täysin uudentyyppistä ajattelua, joka yhdistää designin, käytettävyyden ja ekologisuuden myyntikalusteissa.

  Katso lisää osoitteesta ooja.fi

 • Vestiarium Oy

  Muoti

  Vestiarium Oy

  Muoti

  Vestiarium tarjoaa hidasta muotia vauhdikkaille naisille! Mallistomme vaatteet ovat 100 % hiilineutraaleja ja vastuullisesti lähialueilla tuotettuja.

  http://www.vestiarium.net

 • Helsinki Posters

  Julisteet

  Helsinki Posters

  Julisteet

  Helsinki Posters kertoo tarinoita kaupungin kauneimmista kuvakulmista ja ikuistaa helsinkiläisten muistoja vastuullisesti tuotetulle premium-paperille.

  Katso lisää osoitteessa holvi.com/shop/helsinkiposters/

   

   

 • Doggso

  Alusta koira-alan ammattilaisille

  Doggso

  Alusta koira-alan ammattilaisille

  Doggso on alusta koira-alan ammattilaisille. Haluamme tehdä koirankouluttajien elämästä helpompaa ja auttaa heitä keskittymään siihen, minkä he tekevät parhaiten, eli työskentelemään nelijalkaisten oppilaidensa kanssa, ja säästää heidät hallinnollisilta töiltä.

  Katso lisää osoitteessa www.doggso.com

 • VenhaWood

  Mittatilauskalusteet ja huonekalut

  VenhaWood

  Mittatilauskalusteet ja huonekalut

  Intohimolla ja rakkaudella valmistettuja yksilöllisiä mittatilauskalusteita ja huonekaluja, joista jälkipolvet tulevat taistelemaan perinnönjaossa! Käsityötä kaupungin ytimestä!

  Katso lisää osoitteesta venhawood.fi

 • Crunch Brunch

  Catering-palvelu

  Crunch Brunch

  Catering-palvelu

  Crunch brunch on innovatiivinen ja uudenlainen tapa tarjota catering-palveluita yksityis- ja yritysasiakkaille. Asiakkaat pääsevät tilaamaan valitsemansa herkkuplatterin helposti ja kätevästi verkkokaupamme kautta.

  Katso lisää osoitteessa crunch-brunch.fi

 • Kim Öhrling

  Valokuvaus

  Kim Öhrling

  Valokuvaus

  Olen suomalainen valokuvaaja, joka on erikoistunut muotokuviin ja lifestyle-muotikuviin. Minulla on silmää valokuvaukselle, tyyliä ja visio siitä, mitä asiakas tarvitsee ja kuinka voin tukea asiakkaan brändiä.

  Katso lisää osoitteessa www.kimohrling.com

 • Sanattu

  Kirjallisuus

  Sanattu

  Kirjallisuus

  Olen luonut intohimostani – sanoista, kirjoittamisesta ja kirjallisuudesta – itselleni uran ja toiminut yli vuosikymmenen ajan sanataideohjaajana sekä luovan kirjoittamisen ohjaajana, ja sen ohessa olen harjaantunut sekä kouluttautunut kirjallisuusterapiaohjaajaksi, kustannustoimittajaksi, lavarunoilijaksi ja yleiseksi kirjoituskoneeksi. Olen ylpeä siitä, etten ole menettänyt uskoani itseeni ja sanojen voimaan.

  Katso lisää osoitteessa sanattu.fi/home/

 • Kalligrafiastudio / Pomelo

  Kalligrafiastudio

  Kalligrafiastudio / Pomelo

  Kalligrafiastudio

  Ole sun oman elämäsi Pomelo! Pomelo on yhteisö, joka auttaa yrittäjiä ja yrittäjyydestä haaveilevia tyyppejä ottamaan homman haltuun, toteuttamaan haaveensa ja menestymään omilla ehdoillaan. Olen myös perustanut Kalligrafiastudion, ensimmäisen suomalaisen moderniin kalligrafiaan keskittyvän luovan studion.

  Katso lisää osoitteessa www.kalligrafiastudio.com

 • Punainen Lanka

  Ompelutarvikeputiikki

  Punainen Lanka

  Ompelutarvikeputiikki

  Ompelutarvikeputiikkini toimii Hakaniemen Kauppahallissa. Yritykseni on ainutlaatuinen sekoitus ehdottoman tarpeellisia ja hurmaavan tarpeettomia tuotteita DIY-ihmisille! Päätuotteitani ovat napit, vetoketjut, kuminauhat, pitsit ja muut ompelutarvikkeet.

  Katso lisää osoitteessa www.punainenlanka.fi

 • Kauneve

  Merinovillavaatteet

  Kauneve

  Merinovillavaatteet

  Kauneven missio on muuttaa maailmaa kauniimmaksi ja vastuullisemmaksi tarjoamalla laadukkaita, kotimaisia ja ekologisia merinovillavaatteita koko perheelle. Kauneve tekee työtä tinkimättömällä asenteella puolustaen pieniä ja tarvitsevia.

  Katso lisää osoitteessa www.kauneve.com

 • Hovi Creative

  Vastuullisuustoimisto

  Hovi Creative

  Vastuullisuustoimisto

  Hovi Creative on kumppanisi kehitysmatkalla, vastuullisuustoimisto, joka voimaannuttaa yrityksiä olemaan vastuunkantajia. Luomme selkeitä vastuullisuusstrategioita, kestäviä brändejä, innostavaa vastuullisuusmarkkinointia ja oivaltavia koulutuksia.

  Katso lisää osoitteessa www.hovicreative.com

 • Rad Sails

  Purjehdus

  Rad Sails

  Purjehdus

  Rad Sailsin purjehdukset ja kurssit avaavat väylän upeaan merelliseen luontoon – rennolla, nuorekkaalla ja ammattitaitoisella otteella.

  Katso lisää osoitteessa purjehduskoulu.radsails.fi

 • Citykoirankaveri

  Koirakoulu

  Citykoirankaveri

  Koirakoulu

  Koirakouluni on kantakaupungin ensimmäinen ja tarjoaa palvelunsa vankalla kokemuksella alueen erityispiirteet tuntien – Suomessa ei ole muita kaupunkikoirien koulutukseen erikoistuneita palveluntarjoajia. Koulutuksemme ovat olleet läpi vuosien hyvin pidettyjä, ja puskaradio onkin ilahduttavasti levittänyt sanaa tehokkaista ja ennen kaikkea hyödyllisistä palveluista.

  Katso lisää osoitteessa www.citykoirankaveri.fi