Mainosta

Radio Helsinki on kaupungin ääni. Ainutlaatuinen formaattivapaa musiikkiradio, joka edustaa Suomen terävintä kärkeä radiojournalismin ja musiikkikuratoinnin saralla. Ohjelmakartta tarjoaa myös monipuolisia puheohjelmia, joissa käsitellään mm. politiikkaa, kirjallisuutta, ruokaa ja urheilua.

Kanavan ydinkohderyhmä koostuu 24–45 -vuotiaista korkeakoulutetuista ja sosiaalisesti aktiivisista mielipidejohtajista. Kuulijamme viettävät Radio Helsingin parissa keskimäärin 7,31 tuntia viikossa (439min per kuuntelija, lähde: KRT syys-loka 2016). Yleisesti kaupallisten radioiden keskimääräinen kuunteluaika on kolme tuntia viikossa.

Kohderyhmän mediankulutusta kuvaa pitkien kuuntelusessioiden ohella poikkeuksellinen kanavauskollisuus. Kuulijamme eivät harrasta kanavasurffausta etsien vähiten ärsyttävää kappaletta eli heitä ei tavoita muilta kaupallisilta radiokanavilta. Jos he kuuntelevat jotain muuta radiokanavaa, se on joko Yle Puhe tai Yle Radio Suomi.

Kuulijoillemme Radio Helsinki on luotettu ystävä, joka poimii käsin uusinta musiikkia, puheenaiheita, ilmiöitä, uutisia ja suosituksia ravintoloista sekä kulttuuritapahtumista.

Tämä on Radio Helsinki. Olet ystävien seurassa.

Koko myyntitiimiin saa yhteyden laittamalla viestiä: myynti(at)radiohelsinki.fi.

 • Mikko Räikkönen

  Myyntijohtaja
  mikko.raikkonen
  (at)radiohelsinki.fi
  puh. 040 504 9950

   

 • Tommi Partanen

  Asiakkuuspäällikkö
  tommi.partanen
  (at)radiohelsinki.fi
  044 583 1415

 • Tuomas Kallio

  Asiakkuuspäällikkö
  tuomas.kallio
  (at)radiohelsinki.fi
  044 593 9566